Nieuws/

Online Open Dag van theFactor.e | een terugblik

16 maart 2021

Een echte inkijk

 • Het verhaal van 2021

  Op 11 maart 2021 organiseerden we een open dag. We deden dit omdat we een verhaal te vertellen hebben. Een verhaal waarin we onze human first identiteit laten zien. Waarin we laten zien dat we heel hard groeien, toffe projecten doen en waarin we laten zien welke waarde we toevoegen voor onze klanten met onze digitale toepassingen.

  We richten ons in 2021 extra op de domeinen onderwijs en zorg en op het werven van nieuwe medewerkers die ons team in alle opzichten laten groeien. Technische mensen die alles snappen van Sitecore, Bloomreach, Umbraco, .Net, Java of Azure en AWS, maar ook nieuwe creatieven en projectmanagers. Deze open dag gaf een inkijkje in wat, hoe, voor wie en met wie we het doen. Een eerlijk verhaal over de kansen die we zien en bieden.

 • Letterlijk en figuurlijk een rondleiding door theFactor.e

  Tijdens de online open dag liepen we door ons pand en kwamen we verschillende mensen van verschillende afdelingen tegen. Van Management Team tot accountmanager, software architect, content en creatie en HR. En natuurlijk namen we ook even een kijkje in de Billy. Hieronder de open dag in fragmenten.

 • Introductie door Jaap-Jan en interview Arjan en Ronald

 • Bouke over zijn rol als accountmanager (voor de onderwijs branche)

 • Birgit en Pim geven een rondleiding door de Billy

 • Software architect Arjen over zijn projecten

 • Een gesprek met Jorn en Marvin in onze nieuwe contentstudio

 • Joyce vertelt over wat werken bij theFactor.e betekent en hoe je aan boord komt

Ook bij theFactor.e werken?

Bekijk de vacatures »

Denk jij nu: ik zie mijzelf wel bij theFactor.e werken?

Bij theFactor.e werken we met meer dan 60 specialisten aan het bedenken, ontwerpen, bouwen, en het dagelijks onderhouden en beheren van digital platforms, sites en portals voor klanten zoals UMCG, Menzis, Volkswagen Pon Financial Services, Olympia Uitzendbureau, RDW, Universiteit Leiden, Aeres en Saxion. Doordat we werken in zelfsturende agile teams, hebben onze teams veel autonomie in het realiseren van succesvolle digital concepten en platformen. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en de waarde die wij leveren aan onze klanten. Onze Human First filosofie maakt ons anders en uniek. Wij ontwerpen en bouwen niet eerder totdat wij de eindgebruiker en onze klant door en door kennen. Aansprekende klanten, tevreden eindgebruikers en toffe collega’s maken theFactor.e tot een erg leuke plek om voor te werken!

Volgende Nieuws/

Nieuwe samenwerking met Universiteit Leiden

7 januari 2021

Up next