Nieuws/

Platform Co is genomineerd voor een Dutch Interactive Award

2 juni 2020

  • Platform Co is genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie Service. De hele case beschrijving lees je hier.

  • De DIA

    De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA reikt binnen 16 categorieën een Gold en Silver award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers. Elk jaar krijgen ook de beste online professionals uit het vakgebied de DIA PRO’s én ontvangen baanbrekende digitale bedrijven de Company of the Year award. De DIA wordt georganiseerd door Emerce en DDA en sinds 2010 jaarlijks uitgereikt.

    Elk bureau, opdrachtgever of bedrijf in Nederland met een indrukwekkend interactief project doet mee. Alle ingezonden cases worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury van zwaargewichten uit de digitale wereld. Zij bepalen de genomineerden op basis van het concept, design en UX, resultaat en optimalisatie.

  • Platform CO

    Co is een platform dat praktijk geschoolde mensen (opleidingsniveau t/m MBO) de mogelijkheid biedt om te ontdekken hoe toekomstbestendig hun huidige werk is, welke verborgen ambities en talenten ze hebben, welke baankansen ze daarmee hebben, de juiste opleiding/training te organiseren en ze goed door dit hele proces te coachen.

Bekijk de website

Ga naar de Co website »

Benieuwd naar Co?

Wil je meer weten over Co? Bekijk dan de site van Co en download de app.

Volgende Nieuws/

theFactor.e voor de zesde keer op rij in Emerce 100

7 april 2020

Up next