Nieuws/

LTO Noord is er voor ons allemaal (en heeft een nieuwe site)

25 maart 2021

Hoera!

 • De nieuwe website van LTO Noord is live.

  Op de nieuwe site vertelt LTO Noord niet alleen wie ze zijn en wat ze doen, maar vooral ook: hoe jij mee kunt doen. LTO Noord is er immers ‘voor ons allemaal’. We hielpen LTO Noord met een nieuw website-concept, een fris nieuw design en de realisatie. Het nieuwe website concept is gebaseerd op:

  • Wie LTO Noord is en voor wie ze zich inzetten
  • Wat LTO Noord doet
  • Hoe de doelgroep mee kan doen
 • Voor ons allemaal

  Het concept 'Voor ons allemaal' is doorvertaald naar een fris nieuw design, slimme UX (o.b.v. gebruikerstesten) en met een solide Sitecore 10 erachter. De performance wordt bijgehouden in Analytics en Sitecore dashboards.

4 pijlers als basis

 • Speerpunten uit de strategische visie

  De site is ingericht op basis van de vier pijlers uit de strategische visie van LTO Noord. Deze werd in september 2020 gepresenteerd. Deze vier pijlers ofwel speerpunten zijn:

  1. toekomstgericht ondernemerschap,
  2. bewust omgaan met biodiversiteit, energie en kringloop,
  3. water en bodem in balans en
  4. verbinding tussen boer, tuinder en samenleving.

  'Alle onderwerpen waar inzet op wordt gepleegd staan gerangschikt onder deze vier speerpunten', zegt Gwenda Kamstra, informatiespecialist van LTO Noord. 'Ben je bij het onderwerp van je keuze, dan kun je daarna filteren naar jouw regio, voor de activiteiten en projecten over dat onderwerp in de eigen regio.'

 • Meedoen is het devies

  Bij ieder onderwerp wordt een koppeling gemaakt naar de 'fundering' van de site. Waar staat LTO Noord voor, wat doet LTO Noord op dit vlak en hoe kun je als boer en tuinder meedoen? 'Dat kan zijn door bijvoorbeeld een afdelingsavond te bezoeken of mee te doen aan een project', aldus Kamstra en Sabine Hollegien, online communicatieadviseur van LTO Noord.

  Met de site wil LTO Noord de toegevoegde waarde van het lidmaatschap zichtbaar maken voor de bezoekers. Hollegien: 'Bij elk onderwerp geven we aan wat LTO Noord doet voor haar leden. Herkenbare toegevoegde waarde bieden, daar gaan we voor.'

Het resultaat

Naar de site »

Volgende Nieuws/

Nieuwe samenwerking met Universiteit Leiden

7 januari 2021

Up next